Cariere

Vino să creștem împreună

La E van Wijk ne pasă de oameni! Știm că rezultatele pe care le-am obținut până acum, reprezintă efortul și implicarea angajaților noștri. Pentru că apreciem dedicarea, investim constant în dezvoltarea lor și le oferim oportunități de creștere profesională.

Domeniul transportului este unul imprevizibil. Necesită un grad ridicat de adaptabilitate la situațiile neprevăzute și presupune un nivel decizional ridicat în situațiile extreme. Să faci față unui astfel de mediu dinamic poate fi o provocare. Acesta este motivul pentru care ne apreciem angajații, investim în dezvoltarea lor continuă prin organizarea de training-uri care să îi ajute să își îmbunătățească abilitățile și să își dezvolte bagajul de cunoștințe,

Credem în angajamentele pe termen lung și în capacitatea fiecărui angajat de a îndeplini sarcinile în mod eficient și responsabil, presupunând că toată lumea participă, prin decizii și acțiuni individuale și de echipă, la succesul nostru și al clienților noștri. În acest sens, promovăm o politică de remunerare eficientă, printr-un pachet de salarii și beneficii motivant.

Dacă îți dorești să crești continuu atât personal, cât și profesional,  să îți desfășori activitatea într-un mediu dinamic care să îți permită să îți valorifici talentul,  aruncă o privire peste rolurile pe care le avem momentan deschise în cadrul companiei.
Alătură-te echipei noastre de profesioniști!

Credem cu tărie în tineri, suntem implicați în formarea următoarei generații de profesioniști în domeniul transportului și logisticii, prin parteneriate cu instituții de învățământ și centre de instruire și formare.

Dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru tine!

STIVUITORIST

În cadrul depozitelor Logistic E van Wijk, din Cluj și București, colegii noștri desfășoară activități de încărcare/descărcare camioane, recepțiii marfă, pregătire comenzi. Utilizăm atât stivuitoare cu lame frontale, cât și stivuitoare cu lame laterale.

MANIPULANT MARFĂ

În cadrul depozitelor Logistic E van Wijk, din Cluj și București, colegii noștri desfășoară activități de încărcare/descărcare camioane, recepțiii marfă, pregătire comenzi. Oferim posibilitatea calificării ca stivuitorist.

PICKER

În cadrul depozitelor Logistic E van Wijk, din Cluj și București, colegii nostri desfășoară activități de încărcare/descărcare camioane, recepțiii marfă, pregătire comenzi. Oferim posibilitatea calificării ca stivuitorist.

Șofer

Facem transport intern și extern (tur-retur și comunitate), cu camioane cu prelată și cu camioane cu temperatură controlată, cu un singur șofer sau cu echipaje. Ca șofer de camion, aveți mai multe posibilități de a vă desfășura activitatea.

ESTI ȘOFER? CLICK AICI

Solicită o ofertă de preț