Soluții Logistice

Produse Chimice (ADR)

E van Wijk este specializat în servicii de transport ADR, fiind familiarizat cu cerințele si procedurile acestei industrii. Bunurile dumneavoastră sunt în siguranță cu noi! Oferim servicii de transport ADR de înaltă calitate. Avem în echipă și o persoană responsabilă de ADR, care oferă permanent training-uri specializate șoferilor noștri. Instruirea se concentrează pe diferitele clase si produse ADR, ancorarea mărfurilor, completarea corectă a documentelor de transport necesare.

Scopul nostru principal îl reprezintă integritatea mărfurilor și siguranța oamenilor noștri. De asemenea, acordăm o atenție sporită lipsei daunelor și livrării la timp a bunurilor.

Temperatură controlată cu ADR

Indiferent că sunt camioane cu prelată sau cu temperatură controlată, întreaga noastră flotă poate transporta marfă ADR, cu excepția claselor 1 și 7. Transportăm mărfuri periculoase atât în regim de camion complet (FTL), cât și în regim de grupaj (LTL).

Unitățile bi-temp oferă cea mai bună soluție de transport pentru transporturile combinate de temperatură controlată și mărfuri ADR. Sistemul Trailer Guard cu care sunt echipate semiremorcile E van Wijk, oferă următoarele avantaje de securitate: poziționare în timp real, monitorizare online a temperaturii pe tot parcursul transportului și setarea temperaturii de la distanță (din birou). În timpul transportului, temperatura este monitorizată online, iar șoferii se vor asigura că temperatura este confirmată prin semnarea termodiagramei de către destinatar, la locul de descărcare.

Solicită o ofertă de preț