Soluții Logistice

Pharma & Healthcare

Începând cu anul 2017, noi, E van Wijk România, am decis să acceptăm provocările pe care le implică industria produselor farmaceutice, iar din anul 2020 suntem certificați GDP. În ultimii ani, am investit constant în dezvoltarea abilităților angajaților noștri și a sistemelor noastre IT. Am crescut numărul de semiremorci cu temperatură controlată pentru a acoperi orice solicitare de transport și de logistică a partenerilor noștri actuali și potențiali.

Indiferent de solicitarea dumneavoastră de transport, condițiile de temperatură, double deck sau bi-temp, E van Wijk livrează soluțiile optime de transport. Substanțe active (APIs) sau excipienți, oferim aceeași calitate și siguranță pentru toate transporturile.

Punem oamenii pe primul loc

Colegii noștri sunt bine pregătiți și au experiența GDP necesară pentru a se asigura că marfa dumneavoastră este în siguranță tot timpul. Traseul este planificat înaintea încărcării, ținându-se cont de orele de condus și locurile de parcare sigure. Pentru o protecție suplimentară, marfa dumneavoastră este protejată pe parcursul transportului de un sistem special de închidere a ușilor (SBS lock).

Monitorizarea online a temperaturii este prevăzută pentru fiecare transport, iar echipajul format din 2 șoferi per cabină este întotdeauna o opțiune pentru o livrare rapidă.

Solicită o ofertă de preț