Sustenabilitate

Privim cu încredere spre viitor

La E van Wijk, punem accentul pe oameni și pe siguranța lor. Fiind o companie de transport de mari dimensiuni, investim constant în flota noastră și în digitalizarea activității. Astfel, ne dorim să utilizăm camioanele într-o manieră mai eficientă și să minimalizăm utilizarea hârtiei în următorii ani. Ne preocupă amprenta noastră asupra mediului și încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru reducerea emisiilor CO2,Un mediu mai curat este esențial pentru sănătatea și bunăstarea comunităților.

Calitate și sustenabilitate

La E van Wijk acordăm o atenție sporită amprentei activității noastre asupra mediului înconjurător și investim continuu în flota noastră. În centrul tuturor acțiunilor noastre sunt oamenii. Susținem parteneriatele pe termen lung atât cu angajații și clienții noștri, cât și cu mediul.

Suntem specializați în transportarea produselor din domeniul farmaceutic. Lucrăm după mai multe standarde GDP, pentru a le oferi clienților noștri servicii de înaltă calitate. Deținem certificate care atestă calitatea superioară a serviciilor pe care le oferim tuturor partenerilor noștri. Activitatea noastră se desfășoară în conformitate cu standardele ISO.

Suntem specializați și certificați în transportul și depozitarea mărfurilor ADR. Angajații noștri sunt instruiți corespunzător cu privire la transportarea, manipularea și depozitarea acestor mărfuri periculoase într-un mod sigur, deoarece siguranța este mai presus de toate.

Solicită o ofertă de preț