Mediul înconjurător

Investind în flotă, investim în sănătate

Atenția noastră este îndreptată asupra reducerii impactului pe care activitatea noastră îl are asupra mediului. Investim continuu în flota noastră și punem accentul pe stilul de condus al șoferilor noștri, oferindu-le training-uri periodice care să îi ajute să adopte un stil de condus eco-friendly.

 Prin utilizarea unui sistem FMS avansat, ne concentrăm pe reducerea constantă a impactului activității asupra mediului. Avem posibilitatea să monitorizăm parametrii de ECO Driving pe toate camioanele din flotă, să analizăm și să organizăm training-uri personalizate  cu șoferii noștri.

Cursuri de ECO Driving pentru reducerea emisiilor de CO2

Prin intermediul cursului de ECO Drive, ne propunem să obținem o reducere medie  a consumului de combustibil cu 3% din consumul inițial. Acest curs se concentrează pe analizarea amănunțită a stilului de condus al fiecărui șofer și pe corectarea celor care nu exploatează corespunzător vehiculele. Creșterea nivelului de pregătire este esențială în conștientizarea erorilor care pot să apară în timpul curselor.

Printr-un plan de training personalizat pentru fiecare sofer, reușim să eliminăm erorile de exploatare a vehiculelor și să reducem consumul de combustibil. Fiecare șofer instruit va sti care este impactul vehiculului pe care îl conduce asupra mediului și cât de importantă este exploatarea corectă a acestuia pentru a reduce emisiile de CO2.

Se anunță schimbări

Obiectivul nostru este să ne alăturăm companiilor din Europa care au reușit să reducă emisiile de CO2 din activitățile de transport și logistică cu peste 20% în decurs de 5 ani.

Ne dorim să înlocuim anual aproximativ 15-20 de camioane vechi din flotă cu camioane din generația nouă. În acest fel, dorim să optimizăm specificațiile noilor camioane, cu accent pe reducerea consumului de combustibil (PCC, software eco fuel, anvelope care se concentrează pe reducerea consumului de combustibil).

Presiunea din anvelope are un impact asupra consumului de combustibil. În perioada următoare, dorim să implementăm un sistem de monitorizare a presiunii și uzurii anvelopelor, pentru a reduce consumul de combustibil și al emisiilor de CO2.

Solicită o ofertă de preț