Soluții Logistice

Echipamente industriale

Puteți conta pe E van Wijk, atât pentru transportarea materiilor prime, cât și a echipamentelor grele. Împreună cu partenerii noștri de încredere, oferim soluții de transport fiabile atât cu camion cu prelată, cât și cu trailere agabaritice.  Mărfurile grele și transporturile agabaritice necesită, adesea, soluții creative și, uneori, chiar inovative. Echipa noastră este bine pregatită și instruită, având experiența necesară gestionării cerințelor unui astfel de transport. Ne ocupăm atât de autorizațiile necesare, cât și de asigurarea suplimentară a mărfurilor (la cerere).

E van Wijk recunoaște complexitatea acestui domeniu și provocările pe care le presupune organizarea unui astfel de transport și este pregătit să vă ofere consultanța necesară și soluția optimă de transport.

Transport agabaritic

Acceptăm întotdeauna provocarea. Ne instruim angajații astfel încât fiecare transport de care se ocupă să primească atenția necesară. Șoferii noștri participă frecvent la cursuri cu scopul de a acționa corespunzător în fiecare situație pe care o întâlnesc. Adresele de încărcare/ descărcare dificile, ancorarea și manipularea mărfurilor sunt doar câteva dintre provocările zilnice. De la produsele de serie, până la livrările pe șantiere unde accesul și livrarea la timp sunt cruciale.

Solicită o ofertă de preț