Soluții Logistice

Transport în regim de Grupaj (LTL)

E van Wijk este partenerul dumneavoastră de încredere și pentru partițiile de grupaj (LTL). Portofoliul de servicii E van Wijk este completat de liniile noastre de grupaj. Indiferent de tipologia mărfurilor pe care doriți să le transportați – produse chimice, materiale de construcții, produse cu temperatură controlată, ambalaje, echipamente sau utilaje -transportul nostru de grupaj este alegerea potrivită.

Transporturile de linie dintre România și Benelux sunt gestionate, adesea, de echipaje formate din 2 șoferi, oferind astfel un timp de tranzit foarte scurt. Timpul optim de livrare, între 3-4 zile, reprezintă promisiunea noastră pe această rută.

Rețeaua noastră de transport este completată de locațiile noastre de cross-dock: depozitele din Cluj și București. Ambele puncte de cross-dock cresc eficiența și îmbunătățesc termenele de livrare ale rețelei noastre de grupaj.

Termene scurte de livrare și eficientizarea costurilor

Transporturile de linie sunt gestionate de echipaje formate din 2 șoferi cu scopul de a îndeplini promisiunea noastră referitoare la timpul scurt de livrare. Transportul în regim de grupaj este posibil spre toate destinațiile E van Wijk, precum: Ungaria, Slovacia, Austria, Cehia, Germania, Benelux, Italia, Elveția, Bulgaria, Spania, Franța.

Indiferent de dimensiunea transportului sau de tipul mărfurilor, putem livra de la 1 la 38 de europaleți. Marfă generală, produse chimice (ADR), marfă cu temperatură controlată sau bunuri de valoare ridicată, acceptăm provocarea și în ceea ce privește serviciul în regim de grupaj.

Solicită o ofertă de preț