Soluții Logistice

Temperatură Controlată / Thermo ADR

Semiremorcile noastre frigorifice sunt echipate adecvat pentru transportarea tuturor produselor care necesită condiții speciale de temperatură. Oferim soluții de transport în intervalele de temperatură – 32 °C  până la + 35 °C, iar toate semiremorcile noastre dispun de certificate ATP (FRC) și parțial certificate pharma, oferind astfel o garanție a temperaturii și o validare a echipamentelor de înaltă calitate utilizate de către E van Wijk.

Transporturile cu temperatură controlată și ADR reprezintă unul din segmentele noastre de nișă. Toți șoferii noștri sunt instruiți și certificați pentru transportul de marfă ADR. Toate camioanele E van Wijk sunt echipate corespunzător pentru transportul ADR, iar flota noastră cu temperatură controlată nu face excepție.

Produse proaspete și congelate? Nu trebuie să alegeți

Semiremorcile noastre bi-temp oferă cea mai eficientă combinație pentru bunurile dumneavoastră. Pentru produsele alimentare, deținem autorizații DSV pentru toate semiremorcile frigorifice, completând astfel portofoliul E van Wijk de servicii cu temperatură controlată.  Integritatea mărfurilor dumneavoastră este asigurată de o igienă strictă a remorcilor noastre și de termene scurte de livrare.

Solicită o ofertă de preț