Responsabilitate socială

Privim cu încredere în viitor

Ne implicăm în comunitatea în care trăim, pentru ne pasă de ea la fel de mult ca de angajații noștri. În centrul tuturor acțiunilor noastre sunt oamenii. Credem în egalitatea de șanse, indiferent de mediul de proveniență al oamenilor. Încercăm să deschidem drumuri și să creăm oportunități acolo unde ele nu există. Ne dorim să întindem o mână de ajutor celor care au nevoie și să contribuim la o comunitate  mai bună și mai sănătoasă.

Uneori, este nevoie doar de un impuls pentru ca cineva să prindă aripi

Adesea, este vorba despre omul potrivit la locul potrivit, iar noi încercăm să fim mereu acolo.  Un act de binefacere va genera la rândul său alte acte de binefacere.

Prin intermediul unor asociații non-profit, suntem implicați activ în comunitatea în care trăim. Misiunea acestor asociații este remedierea și menținerea sănătății copiilor și tinerilor provenitți din medii sociale defavorizate, prin susținerea financiară și facilitarea accesului la servicii medicale. Scopul nostru îl reprezintă îmbunătățirea calității vieții acestora și reintegrararea lor ca membrii productivi ai societății.

Un strop de speranță pentru societate

Din 2008 am reușit să sprijinim peste 1500 de persoane provenite din medii sociale defavorizate prin facilitarea accesului la serviciile medicale atât în clinicile din țară, cât și din afara țării. Suntem bucuroși că, prin faptele noastre, am contribuit la o societate mai sănătoasă. Am fost și continuăm să fim  implicați în proiecte realizate pe diferite teme sociale, astfel încât să includem mai multe categorii sociale, din diferite zone geografice.

Suntem bucuroși că reușim să ne implicăm zi de zi în comunitatea în care trăim. Recompensa noastră nu a reprezentat-o niciodată publicitatea și promovarea acestor eforturi, ci intotdeauna am găsit-o în reacțiile oamenilor pe care am reușit să îi sprijinim.

Solicită o ofertă de preț