Inovație digitală

Inovație Digitală la un alt nivel

Digitalizarea reprezintă un punct cheie în acțiunile noastre de sustenabilitate. Investim continuu în utilizarea inteligentă a datelor. Obiectivele noastre principale sunt optimizarea utilizării camioanelor, reducerea emisiilor de CO2 și minimalizarea utilizării hârtiei tipărite.

Integrarea aplicațiilor TMS (Transport Management System) și FMS (Fleet Management System) face posibilă comunicarea bidirecțională dintre șoferi și echipa de dispecerat cu scopul de a avea la dispoziție, în timp real, informațiile necesare unui transport eficient.

Digitalizare pentru un mediu mai curat

Sistemul FMS ne ajută să monitorizăm și să evaluăm stilul de condus al șoferilor, astfel încât să putem oferi recomandări personalizate fiecăruia cu scopul de a-și îmbunătăți abilitățile de condus și pentru a contribui la un  mediu mai curat, prin reducerea emisiilor.

Sistemul nostru WMS (Warehouse Management System) contribuie la automatizarea și optimizarea activităților de recepție, depozitare, preluare și expediere a mărfurilor. De asemenea, am dezvoltat un portal web care le permite clienților noștri să urmărească stocul mărfurilor în timp real și să introducă comenzile de primire sau livrare.

Pentru camioanele noastre cu temperatură controlată, am implementat un sistem care include senzori de temperatură, astfel încât dispecerii să primească avertizări în timp real pentru orice abatere de la temperatura necesară fiecărui transport. În acest fel, ne asigurăm că mărfurile dumneavoastră ajung în condiții optime la destinație.

Se anunță schimbări

Obiectivul nostru este să devenim mai eco-firendly și să reducem impactul activităților noastre de transport și logistică asupra mediului. Din acest motiv, ne dorim să implementăm o nouă versiune a sistemului FMS care să ne permită să optimizăm continuu rutele camioanelor, să trimitem rutele planificate șoferilor, cu scopul de a reduce numărul de kilometri suplimentari și consumul de combustibil.

Ne-am propus ca până în anul 2025, să arhivăm documentele în format electronic în proporție de 80%. Astfel, ne dorim ca în următoarea perioadă să implementăm un sistem electronic de gestionare a documentelor.

Solicită o ofertă de preț